Art With Me | 7 Culori

Cel mai inspirat eveniment al anului: Art With Me (Ediția a II-a)

 

Iată că Fundatia Filantropică Medico-Socială Angelus Moldova invită toți iubitorii de frumos la un eveniment inedit. Art With Me este la a II-a ediție și presupune o combinație perfectă între artă, muzică și caritate, iar 7 Culori va susține cu mare drag și de astă dată acest eveniment de anvergură. 

Într-o atmosferă degajată, 100 de participanți vor avea posibilitatea să socializeze la un pahar cu vin, să asculte muzică clasică live dar și să picteze.

Oamenii vor avea posibilitatea să ”arunce” culoare pe hîrtie, după care tot ei vor fi oamenii care-și vor scoate la licitație lucrările. Va fi o licitație distractivă, cu prețuri simbolice.


Sursele financiare acumulate în urma vînzărilor de bilete dar și donațiilor vor fi direcţionate în totalitate pentru asigurarea continuităţii serviciilor gratuite de îngrijire paliativă la domiciliu oferite de către personalul Hospice Angelus.

Evenimentul va avea loc în data de 23 noiembrie, cu începere de la orele 18.30 în incinta Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici”. Pictorii, admiratorii de artă și doritorii de a petrece timpul într-o companie de artiști la un păhar de vin, acest eveniment se prezintă a fi indispensabil.

Prețul unui bilet este de 80 lei. Acesta poate fi procurat online, aici.

Iată cîteva fotografii din cadrul primei ediții Art With Me.  

Eveniment Art With Me Maria Eola Cecoltan #artwithme artwithme

Ne vedem la #Art With Me ! 

 

share icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *