Livrare

Livrare 

Livrarea produselor pe teritoriul Republicii Moldova este gratuită pentru toate comenzile, indiferent de numărul ori costul produselor comandate.

Dacă te afli în raza oraşului Chişinău, produsele îți vor fi livrate de către curierul nostru. Acesta te va apela preventiv pentru a stabili o oră comodă pentru tine pentru livrarea produselor la adresa pe care ai indicat-o la plasarea comenzii pe 7culori.com.

Dacă ai realizat o comandă pîna la ora 11:00, atunci comanda îți va fi livrată în aceeași zi. Dacă ai comandat după ora 11:00, atunci comanda îți va fi livrată garantat în următoarea zi.

 

Livrăm și în weekend și după orele de lucru! Creația nu are weekend!

Înțelegem foarte bine că poți fi ocupat în timpul zilei, de aceea avem un grafic prelungit de lucru.  Echipa noastră lucrează pînă seara tîrziu și în weekend inclusiv, pentru a livra comod și în termen toate comenzile plasate pe 7culori.com. Asadar, chiar dacă plasezi o comandă sîmbătă ori duminică, noi ți-o vom livra rapid în aceeași zi sau în ziua următoare.

În cazul în care nu te găsim la adresa indicată pentru livrare în intervalul de timp stabilit în prealabil, de comun acord cu tine, vom efectua o livrare repetată. 

Livrarea produselor pe restul teriroriului Republicii Moldova se efectuiază prin intermediul Poștei Moldovei. Ar trebui să prevedeți 2-5 zile pentru ca comanda să ajungă la dumneavoastră. Dacă ați ales să achitați comanda la livrare, va trebui să achitați valoare comenzii la Oficiul Poștal din localitatea dumneavoastră.

Pentru oricare întrebări legate de livrare, ne puteți întreba suplimentar apăsînd aici.