Noaptea Europeană a Muzeelor

Noaptea Europeană a Muzeelor 2017

 

Anul acesta, Noaptea Europeană a Muzeelor 2017, se așteaptă a fi cu adevărat feerică la Chișinău. Oferind ca întotdeauna Intrare Liberă în cadrul acestui eveniment, Muzeul Național de Artă al Moldovei, a pregătit un program rafinat, care să încînte publicul și să vă transforme seara în una cu totul deosebită. 

Expoziția permanentă de Artă Universală și Artă Națională a Muzeului Național de Artă, vine să fie completată de operele din cadrul Bienalei Internaționale de Pictură Chișinău 2017. Această îmbinare de evenimente și opere, crează o oportunitate unică în felul ei pentru admiratorii de artă, iar Noaptea Europeană a Muzeelor 2017, va fi un eveniment sublim la Muzeul Naționale de Artă.

 

Dacă încă nu va-ți planificat weekendul din săptămîna curentă, atunci înscrieți-vă data de Sîmbătă 20 Mai, cu roșu în calendarul dumneavoastră.

Vede-ți mai jos Programul Muzeului Național de Artă al Moldovei în cadrul Nopții Europene a Muzeelor 2017.

Iar dacă ați uitat adresa Muzeului Național de Artă, o puteți vedea aici.

 

Programul Muzeul Naţional de Artă al Moldovei

NOPȚII EUROPENE A MUZEELOR 20 MAI 2017

18.30-23.30 – Recitaluri de muzică clasică susţinute de elevii de la Liceul Republican de muzică S. Rahmaninov, de studenții de la Centrul de Excelenţă în Educaţie artistică Ştefan Neaga şi de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice; Recital de muzică clasică la ţambal susținut de Alexandru Cioroi;

20.00-20.45 – Recital de muzică clasică susținut de cuartetul Select Strings Quartet, ( sala cu balcon) ;

21.00-21.45 – Recital de muzică susţinut de ansamblul de acordeonişti Concertino, (sala mare) ;

22.00-23.00 – Recital de muzică clasică susținut de cuartetul Century, (sala cu balcon) ;

22.00-23.00 – O oră de dans cu participarea clubului de dans istoric КРИТ. Masterclass. (sala mare) ;

18.30-23.30 – Ateliere de desen pentru copii și adulți;

18.00-24.00 – Deasemenea, pe durata întregului program vor avea loc jocuri pentru copii Descoperă comorile Muzeului Național de Artă al Moldovei precum și realizarea schiţelor portret în creion, cărbune, sanguină, pastel a vizitatorilor doritori de a fi portretizaţi.

 

share icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *