Termeni și condiții

 Termeni și condiții

Utilizarea site-ului 7culori.com (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator și acest site web.  De aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul 7culori.com implica in mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții.

 Termeni și condiții

Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca acestea sunt lucrate manual, diferenta de care vei fi anuntat.

Clientii 7culori.com vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

Produsele comercializate prin intermediul 7culori.com sunt noi, in ambalajul original al producatorului. Factura pentru produsele comandate pe 7culori.com, va fi transmisa online cumparatorului.

 

Politica de confidentialitate

7culori.com are o politica strictă de respectare a confidentialității datelor clientilor.

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date folosind formularul de contact.

 

Copyright

7culori.com este o marca înregistrată.

Tot continutul site-ului 7culori.com (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietate privată a deținătorului site-ului si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor. Drepturile acestora sunt protejate in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe 7culori.com nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin 7culori.com, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul 7culori.com.

 

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul 7culori.com implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate. Acest aspect poate fi modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

 

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. 7culori.com nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. Deasemenea, nu garantăm faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de 7culori.com nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample.

 

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului, inclusiv imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau designului fara notificare prealabila de catre producatori.

Sfatul nostru tehnic spus, scris sau prin intermediul testelor corespunde cunoştintelor noastre actuale despre produse şi utilizarea lor. Aceasta nu trebuie considerat a fi o asigurare pentru proprietati sigure ale produselor sau compatibilitatii pentru fiecare aplicatie. Sunteti asadar, obligat să derulati propriile teste cu produsele livrate pentru a confirma compatibilitatea lor pentru scopul şi procesul dorit. Selectia si testarea materialelor pentru aplicatii specifice este in mod exclusiv responsabilitatea dumneavoastră. Daca, totusi apar plangeri, acestea se vor limita la valoarea bunurilor livrate de catre noi si utilizate de dumneavoastră.

Valoarea maxima a obligatiilor 7culori.com fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este egala cu valoarea sumelor încasate de către 7culori.com de la clientul respectiv.

 

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul 7culori.com si orice incercare de frauda va fi raportată autorităților competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile din R. Moldova vor guverna respectivii Termeni și Condiții de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si 7culori.com.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul 7culori.com, cumparatorul poate solicita conform legii, repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al 7culori.com a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si 7culori.com va fi rezolvat pe cale amiabila. Pentru solutionarea unei reclamatii va puteti adresa în scris la info@7culori.com.

Avand în vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact.

 

Modificari

Site-ul 7culori.com isi rezerva dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la continutul site-ului 7culori.com. Aceste schimbări pot ține de politica de returnare, respectivii termeni și condiții de utilizare, fără a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Deși, vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificari și actualiazare a prezenților Termeni și Condiții.

Utilizatorul 7culori.com are obligatia de a verifica în mod regulat acești termeni și condiții de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificarile aduse acestora, va inceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continua să foloseasca site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

 

Politica de returnare

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris sau telefonic ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Legea specifica in mod clar ca returnarea produselor in acest caz se face pe cheltuiala acestuia, la adresa de la care a fost trimisa comanda. 

Inainte de a returna produsele, te rugam sa ne contactezi prin formularul contact si sa mentionezi in mesaj numarul comenzii din care doresti sa returnezi produse. In maximum 15 de zile de la data returnarii vei primi contravaloarea comenzii sau a produselor returnate. Coletele returnate fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de utilizare sau a ambalajelor originale. Returnarea banilor se va face doar in contul bancar specificat de catre client in notificarea trimisa.

 

Verificare la primirea coletului

La primirea coletului, dupa plata comenzii, clientul are obligatia si dreptul să îl desfaca și să inspecteze conținutul acestuia. Curierul este obligat să asiste la receptionarea coletului (nu mai mult de 5 minute).
In cazul in care se descopera produse deteriorate sau produse ce lipsesc din colet, clientul va completa in fata curierului un proces verbal in dublu exemplar. Procesul verbal trebuie sa contina descrierea deteriorarilor (ex: ambalaj rupt, sticle sparte, etc) daca este cazul sau codul si numarul produselor lipsa. Ambele exemplare vor fi semnate de catre client si de catre curier. Un exemplar va ramane in posesia clientului iar celalalt va fi predat curierului impreuna cu pachetul deteriorat. Dupa aceasta operatie clientul are obligatia sa trimita o copie a procesului verbal prin e-mail la adresa info@7culori.com.
Reclamatiile neinsotite de procesul verbal semnat de curier nu se vor lua în considerare.

In aceasta situatie clientul are dreptul sa ceara restituirea integrala a sumei platite pentru produsele repsective sau sa ceara expedierea altor produse.

 

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului 7culori.com este gratuita si voluntara si implica acceptarea prezentilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.

www.7culori.com pune tot timpul clientul pe primul loc.

Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine.